2 dagar kvar...

Om jag längtar till helgen!! På fredag beger vi oss av mot götet , och jag längtar så. Nicke har jobbat över så mkt nu senaste veckan så ska bli gött å komma iväg !
Behöver samla krafter för allt möjligt känner jag, så det ska bli välbehövligt, ska bli kul att se hur hotellrummet är på stora 33 m3 ;D
Håller tummarna för att det är snöö !!!
Myspys...
Avenyn... här ska vi bo!!
Blir bara mer sugen när jag ser bilderna !
Men snart FREDAG!!
Idag efter jobbet kom Linn en sväng, var så kul att träffa henne och Lucas blev helt lyrisk och ville verkligen inte att hon skulle åka hem, ville att hon skulle stanna och äta osv !! Gullungen, blev lite förtjust tror jag ! Linn leker ju så bra med barn och känns väl som en liten kompis antar jag !
När hon åkte hem åt vi mat och sen var det bara att hoppa i sängen för lillprinsen!
Jag kom på att jag har hela tvättstugan med tvätt och vi åker om 2 dagar så det var bara att börja tvätta också, och tog även en tur på crosstrainen som jag inte gjort på länge, och shiit vad det är jobbigt alltså !!
Nej nu ni ska jag se klart på tv-apparaten !!!
Denna isiga bilden tog vi i söndags efter en tur till Hannäs:

Bildbomb...

Ska bjuda på lite bilder idag från kalas osv...
Lova med litte go miin :D
Farliga killen !!
Myser i sin nya sacco !!
Glad Albin på kalas!
"Jag är tre år "
Han har blivit stor lillfisen!!
Finaste!!
Nu sitter jag å ser på Biggest Loser, shiit va smala å fina dom blivit.
Gäller att träna också för att kroppen ska bli tipp topp märker jag !! :d Men jag är på god väg och som sagt det får ta den tid det tar nu! Men jätte nöjd ändå är jag !!
Har inte hunnit med promenad idag, men kanske hinns med i morgon !
Inte hela livet antar jag!
Finns så många frågor jag vill få besvarade, en dag kanske jag förstår???

Helgen över IGEN !!!

Usch det går alldeles för fort , har inte ens hunnit att blogga, har gått i ett hela helgen som vanligt!
Jag jobbade på lördagen och sen på kalas till pappa som fyllde år, mysigt med mycket folk och god smörgåstårta ! Idag fick jag sovmmorgon till 10.20 !!! Gött var det var, när jag kommit upp åkte vi till Örnäs å kika lite, Lucas åkte bob och jag gick med Frej. Nicke var på hund utställning på lördagen och vi fick med oss 2 fina rosetter hem, han kom 2:a i en tävling och sen ett hederspris :D Mycket fin tydligen ! Och ja det är han !!

Sen idag har jag, Lucas å mamma även varit på julmarknad i forshaga hembygdsgård och Lucas fick träffa tomten, som han var rädd för men det släppte lite när han fick paket av honom :)
Orkar faktiskt inte skriva så mkt mer !!

Sorry....

Vinterlandskap...

Jag längtar så efter vintern av någon konstig anledning, fick väldens julkänslor nu! Mysigt att komma hem, tända en brasa, göra snögubbar, åka bobb och värmeljus! Och såklart massa glögg !!
'
Åhh vad jag längar, ska bli så gött att åka till göteborg till helgen, jag får alltid massa julkänslor när jag är på Liseberg och strosar omkring !!

Idag har inte varit ngn speciell dag, som vanligt ungefär, var en sväng hos Johanna och Per för att gratta grabbarna (Lucas och Theo) . Sen hem och äta lite kvällsmat och sängen för toki ! Jag å Johanna tog en promenad, och shiit vad det ila i ansiktet, blåser ju lite så det hjälper till kylan kan jag lova !!
I morgon jobbar jag till 5, sen ska jag iväg med Frej och fixa i ordning honom för valputställningen på lördag. Finaste ska iväg :D Jag jobbar så Nicke får följa med Ann-Marie (uppfödaren) , skulle vilja varit med men hoppas det kommer fler gånger. Enda kravet på lilla frej är ju typ att vi ska med på utställning och det är det värt ! Så gosig är han och vad snabbt de skaffar sig en personlighet ! Han börjar även bli stor nu, har tagit massa nya bilder, lägger ut när jag lagt in dem på datorn !!
Nu ska jag kramas med Nicke, för jag fryser ihjäl !!!
Natti natti..

Mysdagar...

Dom här dagarna denna veckan har verkligen varit mysiga, åhh jag å Lucas har lekt, hälsat på folk och bara varit vi.. hur gött som helst ibland! men får väl erkänna att det ska bli gött när Nicke kommer hem lite tidigare idag.
Har precis läst saga för Lucas och han somnade under sagan !!! Har typ aldrig hänt när jag läst men var nog trött idag min lilla prins <3 Läste djungelboken och den är rätt lång, så mysigt var det ! Vill jag ska hända fler gånger.
Åhh det kommer så roliga saker ur hans mun nu, skulle verkligen ha en bok och skriva ner alla konversationer som jag/vi har med honom ! Igår ropa han från sitt rum
"Mamma, sätt på musen igen (en speldosa på hans rum)"
Jag svara "Jag sitter på toa Lucas "
" Jaha, har du fastnat?? "
"Nej, jag sitter på toa"
"Men mamma, sitter du fast?? "
"Nej, men jag kommer snart "
"Okej"
"Men Lucas du kan ju sätta på musen själv"
"ÅHHH, va faaan"
Haha jag skratta på toaletten så jag grina! Låt så förvånad när han trodde jag hade fastnat , haha gott skratt fick jag iaf !
Ska tända en brasa nu, kanske skriver lite senare :)

Gräsänka...

....eller vad man ska kalla det. haha Nicke jobbar över idag med! Men måste säga att det är lite gött också faktiskt :P Haha bara få ta hand om mig och Lucas!! Vi har haft 2 jätte mysiga dagar ..Idag har vi tagit en promenad och åkte hem å laga lite mat, sen tog vi en tur till Anton och Lova å lekte lite. Dom är så goa, Lucas och Lova ! (Ha.. de rimma) Brukar annars vara Anton som jobbar över, men nu jobbar Mimmi kväll så då är han och Lova hemma och vet vad svårt det brukar vara för killar att hitta på saker med barna själva, så lite besök är alltid välkommet !
Tycker det är så jobbit att åka därifrån, hon blir så ledsen lilla Lova!
På lördag fyller pappa år, och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa, köpte i farsdagspresent en t-shirt och en parfym, så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, men det löser sig alltid :) Pappas häst Holy Smoke Moss startade på färjestad igår och kom trea, så grattis får man säga ! Har varit så många turer fram och tillbaka med denna häst så glad att det börjar gå framåt för dom !!
Ser just nu på Halv åtta hos mig, och jag blir hungrig när jag ser på det :D Vill ha melon , verkligen sugen på det !!
Åhh får nog åka å köpa när Nicke kommer hem !!
Men nu ska jag grejja lite med min mobil ( som jag förövrigt blir galen på snart haha)

Måndag igen..

... hatar Måndagar men denna har faktiskt varit ganska så bra. Slutade vid 2 och åkte hem och såg att jag fått mitt paket från HM med 3 par byxor och en tröja till Lucas, sen ett sms från Ellos där det stod att jag kunde hämta mitt paket (en jacka och ett par byxor till toki) Så jag och Lucas tog en promenad ner till Ica och hämtade det. Jag är helnöjd med jackan :) Åkte hem och lagade mat och sen kom Lovis en stund. Gostösen min.. Lucas tycker att det är så kul nu när Lova kommer, han blir jätte glad och är hur snäll som helst. Vet inte vad det beror på, ganska för att hon kan gå , blir lättare att leka med henne då och så! Han vill helst hålla henne i handen och gå med henne, mina sötisar de <3
Nu sover prinsen och jag ska se på Ung och Bortskämt snart, såg det inte förra veckan men alla pratar om det, så bäst jag ser de ! Blir nog bara förbannad, men tycker på ngt sätt att det är kul att se på, så man kan spy galla över något haha...
Gullungarna mina
Såå söta..

Fars dag

Grattis käraste pappa idag , (och alla andra pappor där ute ) Ni är guld värda. Grattis också till Nicke som är världens bästa pappa !!
Dagen har varit fullspäckad som vanligt, på fm gick vi hem till Eva och Peter för att gratta Peter på fars dag, där blev det kaffe och tårta ! Mysigt, sen hem och Lucas fick i sig lite mat och klockan 2 var det fars dag middag hemma hos farmor. Pappa fick en t-shirt och parfym och han verka tycka om båda delarna!!
Jag tog en promenad dit och hem och det var skönt, då jag nu på senare tiden har haft en förmåga att vara sugen på allt tror det beror på att jag varit med i viktväktarna så länge nu så man tror att man klarar sig själv men thjii får man för det. Stod över iofs både tårta hos Eva och Peter och även hos farmor och farfar (tog lite glass där istället ) :D
Men men, har ju gått ner 26 kg, så det får ta den tid det tar nu tycker jag :)
I morgon är det jobbet igen :D Längtar så till om 2 veckor när jag å nicke beger oss till götet, ska bli gött och jag tror verkligen att vi behöver de !!
Haha Lucas låter verkligen som en tonåring ibland, idag fråga han farmor " Sarmor har du ngt godis" Jag svara " Men Lucas det är ju faktiskt söndag idag, det var lördag i går och då fick du mkt godis" Lucas svarar " MEN MAMMA, jag pratar med sarmor faktiskt " Haha jag vek mig av skratt, skitungen min har svar på ALLT !!
Nu ska jag fortsätt se på Vem kan slå Filip och Fredrik , natti natti...

Barnkalas...

Idag har vi haft en alldeles underbar dag fullspäckad som vanligt men just det jag gillar..
Har haft barnkalas för Lucas, med massa kompisar, lek, glass, kakor och paket. Var jätte trevligt och alla barn skötte sig exemplariskt :) Är så kul när dom börjar leka lite med varandra.
Förlåt för dåligt uppdatering men tiden har lixom inte funnits.
Igår var en mysig fredagkväll med god mat, tven med hela familjen och massa fredagsmys. Älskar fredagar då man kan koppla av och bara ta det lugnt.
I morgon är det fars dag , Nicke och jag bestämde att jag ska köpa något i göteborg till honom istället för nu, inte riktigt ekonomiskt läge, varit mkt kalas och mer ska det bli, då pappa även fyller år nästa helg!
Men i morgon ska vi allfall till farmor och äta vid 2, så blir det väl kaffe å så där.. så den dagen går nog också fort.
Sen är det måndag igen och vardagen tar fart. Helgerna går verkligen för fort.
Nu ska jag ser på "Så mycket bättre"! Har aldrig sett det men alla säger att det är så himla bra så jag får ge det en chans, så ska jag äta skumtomtar också!! Det är gott de..

Kööö...

Sitter just nu i telefonkö till Telia, går inte att installera inställningarna för surf och mms, eller ja surfa kan jag göra, men kanske inte för de priset som är enligt abonnemanget :D Så får se vad dom säger.
Igår var en alldeles underbar dag, Vi sjöng för Lucas på morgonen och han fick våra packet och var mkt nöjd, sen till dagis och firande där! Jag hämtade honom runt halv 1, och då hämtade vi Elsie vid tågstationen, hon hade köpt en brandbil och Lucas = nöjd :D
Vi åkte hem och fikade lite och käkade pannkakor. Runt halv 5 snåret började folk att dyka upp och han fick massvis av fina presenter som han lekt med idag!!
Så hans dag var nog alldeles underbar!!
Idag har jag jobbat som vanligt, och sen hem och myst med Lucas, Nicke jobbar fortfarande så jag har nyss satt mig i Lucas nya saccokudde som han fick av pappa (den är jättesköön). Vi käkade lax och potatis idag, är nog en av Lucas favvorätt, han åt lika mycket som mig, lilla prinsen
Skönt att det snart är helg igen, på Lördag blir det lite kalas för alla hans kompisar :)
Med lite fiskedamm och glasskalas tänkte jag !!
Alltid kul att hitta på något för dom små liven !
Tänkte jag skulle bjuda på lite mer bilder från gårdagen:
Ett litet trött födelsedagsbarn
Glad...
Nya älsklingsdräkten :D
Släkten
Dinosaurie tårta ..
Älskade unge
Sliter med den stora Saccokudden han fick av morfar..
Nu får det räcka för denna gången!!

Ska leka med telefonen en sväng nu :D

Full rulle... (

... precis hela dagen. Hämtade Lucas halv 4, hem och smällde ihop bruna bitar . Blev bra för en gångs skull när jag bakade :D Sen mat, Tacos stod på Schemat idag, sen var det natten för Lucas, hann å spela lite musik och dansa och leka lite djur innan. Sen ner på affären, handla till kalas i morgon, hem och gjorde dinosaurie tårta (som blev skitful) men det bjuder vi på :D Och nu har jag satt ner arslet i soffan och är helt slut !!! Är ju inte riktigt frisk heller så det känns ! I morgon smäller det och han är så förväntansfull lillkillen. Det sista han sa innan han somna var " Jag vill att det ska vara en stor, stor båt i paketet i morgon" Och vilken tur vi har, vi som köpt ett stort sjörövarskepp !!
Tror han kommer vara helt lyrisk i morgon ! Vid den här tiden för 3 år sedan låg jag inne på förlossningen och kämpade, tror jag tillochmed badade vid denna tiden , jag får tårar i ögonen när jag tänker på vad fort tiden går! I morgon 06.03 föddes våran lilla prins efter många timmars/dygns kämpande! Och den känslan när han äntligen kom ut, går inte att beskriva i ord, går endast att uppleva det. Och han var den finaste prinsen som någonsin kommit till världen. Åhh jag vill så gärna dra tillbaka tiden och få uppleva den lyckan igen, att få honom upp på magen, så fin och välskapt.
Nu sitter jag och tittar på gamla bilder, och jaaa, jag har tårar i ögon , herregud vad tiden går fort.. Usch.
Här kommer lite bilder :
'
Och NU stora killen
Oj, blev en del bilder, men titta och njuut !!
Nu blir det Bartenderskolan !
Kommer nog mer bilder i morgon efter kalaset :D

Presentinköp...

Idag var Lucas med sin kompis Albin hem efter dagis, hur mysigt är inte det då? Det hade fått jätte bra och när dom skulle hämta Lucas inne på humlan hade han sagt "Hej, jag heter Lucas Fageräng och jag bor på Hagvägen" Hur söt som helst, men han hade följt med hem och ätit lite mellis och lekt. Kul när dom följer med hem och leker och busar ! Måste göras om fler gånger!!
Efter jobbet hämtade jag prinsen, sen hem och i med lite mat och sedan vidare till min farmor och farfar där han var en stund medans vi var inne på Barnens hus och inhandlade lite presenter Vi köpte ett sjörövarskepp, ett spel, ett polisset med pistol, handbojjor m.m. Så vi får nog leka tjuvar ett tag framöver antar jag. Köpte även en spiderman dräckt, då han börjat gilla att klä ut sig :) Så får hoppas att han blir nöjd över presenterna , bara 2 dagar kvar nu och han längtar verkligen!

Har även blivit förkyld IGEN!! Dessa dagisbaciller är inte att leka med alltså! Men kanske blir härdad om ett tag!  Tycker inte att jag varit annat än förkyld denna hösten!
I morgon blir det att fixa det sista inför den stora dagen på onsdag. Baka tårta och glass som ska med till dagis. (glassen alltså) Sen jobbar jag halvdag på onsdag och börjat lite senare så vi får sjunga på morgon för honom.
Har även bokat göteborg sista helgen i November, Nicke har lovat att jag ska få köpa kläder eftersom allt är för stort och jag bara blir arg när jag ska välja kläder varje morgon. Hade ett erbjudande från viktväktarna 2 nätter för 1400, men det fanns inte i göteborg utan då var det tillägg för deluxe rum på 33 m2 , men det kostade bara 16o0 så klart man bokar. Hej å hå , ska leka lite lyx 2 nätter då <3
Inte helt fel va??
Nu blir det tven och vila

Bingolotto..

Nu sitter jag å Nicke och spelar bingolotto, haha med en termos full av glögg och myser.
Hoppas dessutom att vi vinner , men det gör vi nog inte. Men känner det på mig :)
I morgon ska Lucas med Albin hem efter dagis, kul för honom att komma å leka lite. Kul att se vad han säger när han ska med dom hem :):)
Dagen på mårbacka var jätte mysig och dit ska jag verkligen tillbaka...Nu vill jag nog ha jul :)
Detta var tider de :
LEFFE !!!
Hoppas ni alla haft en trevlig helg <3

Frost...

Älskar när det är såhär frostigt ute, och klarblå himmel. Skulle verkligen vilja ta en långpromenad i det fina vädret med är själv uppe med Lucas, Nickes tur med sovmorgon idag.
Gårdagen var fantastisk, Marie, Anton och Lova kom på morgonen och vi började baka Lucas tårta och fixade inför att mormor, morfar, mamma, niklas, barbro och Bernhard skulle komma och gratta Lucas, han blev så glad när han fick alla packet, spelade ingen roll vad det var i kläder eller leksaker han var lika glad ändå prinsen :D
Fick en massa fint och han har lekt med det hela tiden ..
Efter kalaset gick jag ut och gick en timme sen in till Bergvik en sväng och gick och kika, hur mysigt som helst, en sväng till pappa hanns med också för att kika på huset. Det går framåt måste jag säga.
På bergvik köpte vi lite mys och godis så vi åkte hem och såg på Toy Story 2 som gick på 3:an, Lucas och jag låg under en filt i soffan och mös med ostbågar.
Så med andra ord var det en kanon lördag.
Idag ska jag kanske med mamma, mormor och morfar till Julmarknaden på Mårbacka, jag är verkligen sugen på de , har aldrig varit där tror jag så det skulle vara trevligt. Beror på hur länge mamma sover :)
Hon skulle ringa när hon vaknat .
Ska bjuda på lite bilder från gårdagen
Lycka !!

Kalas + Idol

Sitter och väntar med spänning vem som ska få lämna idol , hoppas verkligen inte att det blir Minnah utan Geir han hängde ju löst förra veckan så nu hoppas jag verkligen han ryker!
Dagen idag har gått i ett (igen) först jobb och dagen på jobbet gick så himla fort, sen hem och iväg och gratulera Carro som fyller 20 år i morgon Grattis! Vi blev bjudna på rostbiff och potatisgratäng, var mumma och massa frukt också. Och tårta till efterrätt. Var gott och proppmätt blev jag !
Ringde förresten förut till telia och köpte mobilen med Telia max 25, tror det blir mest lönsamt för mig, dock blir det inte så mkt billigare än vad jag har nu, men ringer gratis till fler personer eftersom fler har telia.
Och det blev en X10..
Nu börjar Idol igen, spännande. JAAAAA Minnah gick vidare :)
Ska fortsätta se på Idol nu, sen Screem 2 som vi började se på !!

Ny telefon!

Ska snart gå och sova, men har nog bestämt mig för att det är dags att skaffa ny telefon nu, eller vad tycker ni?
Så jag inte behöver gå in på t.ex. toan när jag får sms på fest för att det är så pinsamt att dra upp den gamla högen :D
Blir nog en sådanhär:


Någon som har några erfarenheter, bra eller ?

Nej nu hoppar jag i säng.
Natti Natti..

Äntligen Soffan

Det har gått i ett idag, först jobb, hem, mat, in till ikea, hem städa, tvätta och fruktstund :) Och nu äntligen har jag satt mig ner i soffan.
Känns som hela dagen bara flugit iväg och snart är det helg igen göött. Slutar 4 i morgon istället för 5 och den timmen hinner man mkt på-.
Förövrigt har jag har skärt mig i vänster pekfinger och i höger ringfinger, jag använder båda när jag skriver på datorn och det gör så innibomben ont, förstår inte hur jag lyckas, skalade potatis och skärde mig 2 dagar i rad på samma ställe, sen hade någon slängt en glasbit i slasken som jag 3:e dagen skärde mig på. Ibland har man bra otur alltså..
I morgon är det fredag och på em/kväll ska vi hem till mamma å gratulera Carro som fyller 20 , grattis grattis. Blir mat och en gudomlig tårta som jag endast har hört talas om, så förmodar att den är god. Och jaaaa, jag ska äta :)
Lucas har verkligen börjat lekt olika saker, att han ska leka att han är olika personer/djur, gör i ordning med massa saker för han ska gå balansgång, pysslar och dolar massa. Han börjar verkligen bli stor våran kille :):)
Från det ena till de andra har jag fått dille på Stimorol Ice mint, smakar som jenka men lite friskare. Jättegott !



Gamla minnen det !

Nu ska jag Facebooka (nörda) mig lite..
Hadé bra
Pussåkram

NU säger jag gonatt..

Lucas hostar hela tiden, kan bli en sömnlös natt i natt men Nicke har sovit sen 8 i soffan så det blir han som får vara vaken mest :D
Han ligger å snarkar och det är det värsta jag hör, när jag var liten å pappa snarka så stoppa jag upp 2 haribo nappar i nästan på honom  tror och hoppas det var obehagligt för han sluta (den kvällen iallafall)
Nu blir det natten....

Idag gratulerar vi Linn..

...pinn fis.. Som vi alltid kallat henne <3
Hoppas du haft en bra dag vännen! Stackaren som sliter i Norge ...
Vad gör vi ens? Tycker om henne ändå !
Här var vi i London och överraskade Emma när hon fyllde år, jag berättade även den fantastiska nyheten att jag var gravid när vi var där nere..
Usch vilket ruskigt väder det har varit igår och halva dagen idag, nu väntas sol igen och det är efterlängtat, ganska tragiskt när det är kolsvart när man åker hem från jobbet när jag slutar 5...
Men nu kan det inte bli så mycket sämre.
Herregud vad jag är trött idag, måste varit för jag jobbat = använt hjärnan lite och det har jag inte gjort sedan i torsdags förra veckan, men var skönt att komma tillbaka till vardagen idag. Va kul det var när jag lämna på dagis idag och såg att de skulle på bio i aulan på Sannerudsskolan idag, tyckte det var kul att Lucas skulle få följa med på detta. Tycker lite synd om fröknarna och barnen då de skulle gå från runnevål ner till skolan och se på bion.
Men det verkade ha gått bra och Lucas verka ha uppskattat och tyckt det varit kul.
Sitter å ser på Grannfejden nu, jag förstår inte att folk orkar bråka om sånna skit saker, en annan femma hade det varit om det var något allvarligt men en jävla gräns hit eller dit kan göra att 2 systrar varit ovänner sedan ca 20-30 år tillbaka , weird. Men folk har väl inget bättre för sig antar jag.
Blir snart efterlyst, Nicke har dock redan somnat i soffan så får se om jag vågar sitta uppe och kolla, jag brukar bli så mörkrädd när jag ser på de. Men har blivit lite tuffare med det så det ska nog gå bra :D
Sugen på något, men har ätit så mkt onyttigt nu ett tag så det får vara bra så man inte kommer in i gamla banorna igen. Nej nej, det ska jag inte..
Men visst vore det gott att ha denna stående på tvbordet???
Jag tar en klementin istället .. ;)

Förvirrad...

Har varit på banken och det blev inga beslut tagna idag, då jag har hört att det är bättre att dela upp lånet i olika delar så frågade jag lite om det och tror vi ska göra så, men vet inte riktigt hur, kanske 2 bundna och 1 rörligt? Just för att det inte ska bli så stora skillnader om en trolig räntehöjning görs inom visst många år??
Ska ringa till pappa och rådfråga..
När vi kom hem från banken hade mamma börjat med maten, köttgryta med ris och mums vad det var gott, och efter maten var jag så sjukt sugen på något gott så jag gjorde i ordning glass, bananer och chokladsås.. det var smaskens...
Ser gottit ut, men hade dock inga marängen men gick bra ändå!
Nu har jag äntligen fått batteri till min telefon, så nu är det bara att ringa igen :)
Åhh måste ner å köpa Loka eller något, är törstig som bara den... men det regnar så innibomben ute så vet inte om jag vill sätta ut min lilla fot i detta vädret :/ Riktigt busväder, ska kanske tända lite ljus och en brasa kanske?

Sjukling..

Har varit hemma 2 dagar nu med en sjukling, han är dock inte speciellt påverkad, feber i går kväll runt 38 grader och idag ingen, får se om den kommer till kvällen, brukar ofta vara så för Lucas men men vi får se..
Idag har vi bakat kanelbullar och myst hela dagen.
Tänkt vad mycket man missar på en dag när de är på dagis, ord, sånger, motoriska saker osv.
Ganska skönt ibland när de är sjuka så man få umgås lite med dom små liven, men jobba bör man annars , ja inte dör men överlever inte ekonomiskt :/
I morgon ska jag jobba så får vi väl se om Nicke behöver jobba eller om de blir hemma en dag till...
Just nu sitter vi och ser på karlsson på taket, det är Lucas nya favorit.. Han leker att han är Karlsson flera gånger / dag
Här bor våran lilla Karlsson :D
Annars idag har vi bara gjort ingenting och tagit det lugnt..
Ska iväg nu vid 5 på möte på banken för att lägga om våra lån, dax att börja amortera nu,
va mycket ska man amortera/månad.
Svårt men har nu haft det amorteringsfritt i 2 år så bara att börja puttutala som Lucas säger :D
Kommer lite bilder idag:
En snorig Lucas som måla sig i pannan
Äter clementin och myser en sjuk dag...
Duktig och hoppas på ett ben..
Nu får det räcka..
Väntar på mamma som ska passa Lucas medans vi är på banken, ska även få min mobil laddad ÄNTLIGEN
inte haft batterier sedan i söndags :P
Så om någon försökt nå mig så fick ni svaret nu :P

4 dagar sedan..

Var det verkligen så längesedan jag skrev här..? Joo men tiden går fort alltså..
Helgen har varit oplanerad och inte riktigt som jag tänkt mig men blev bra tillslut och hann med att träffa Linn på sin födelsedag genom middag på Legens på Lördag i form av brunch och det var helt ok måste jag säga.
Tror hon blev nöjd över våran present också :)
På kvällen skulle jag ju med ut i stan, men blev inte så, men hamnade tillslut på killingen då Nicke hjälpe pappa med köket hela kvällen så var jag hemma med Lucas.
Söndag, ja den dagen behöver vi inte prata om :P
Men idag har jag varit hemma med Lucas för barnomsorgen är stängd i Kil idag och tur var väl de för han är lite sjuker..
Har runt 38 grader i feber men hur pigg som helst så vet inte vad det är för skit, är dock snuvig så blir nog en vaken natt inatt, så blir jag hemma i morgon igen.
Idag har vi bakat till Lucas födelsedag, blir att fira lite på Lördag med mamma och den sidan. Så tar vi resten på onsdag då han fyller, sen tänkte jag ha lite kalas för hans kompisar på Lördagen efter.. med lite fiskedamm osv.¨
Hoppas han håller sig friskt då iallafall. kanske var bra att han blev sjuk nu..
Sitter just nu å kollar på Böda camping, ett måste i sommar haha med pappa å hans husvagn, verkar vara ganska fint där iallafall, ska googla lite vart det ligger någonstans..
Det låg ju på Öland, därför det var så fin strand då :D
Dit kanske man ska åka en vecka i sommar? Men ganska långt att åka, men kanske värt de??
Har massa bilder jag vill lägga in men tar sån tid, kanske gör det i morgon :D :D

RSS 2.0