Brandi Carlile - The Story

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Oh, because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do and I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what I've been through like you do
And I was made for you

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

Oh yeah well it's true... that I was made for you




VC idag!!

Ringde ner till VC idag för att få komma å ta halsprov på Lucas, ingen streptokocker ialla fall. Skönt, men bakterier  i halsen så han har nog ont stackaren, inte ätit värst mkt idag men dricker det är ju huvudsaken. Va riktigt trött förut och somnade en halvtimme innan vi skulle åka ner till vårdcentralen så fick klä och bära honom sovandes sen när vi kom hem hade han 38,7 så han fick alvedon och nu är han lite piggare, gött..
Världens snällaste farmor kom ju med paket , en stor Helli (en helikopter) och 2 filmer, gissa om han blev nöjd och glad. Lite bortskämd så när han är sjuk, men så ska det vara :)

Nicke är på efterbesiktning på bilen, se hur det går. Jag ska ut och gå när han kommer men och Mimmi och Anton kommer också, för Peggy (deras katt) som vi har, har fått ett sår på örat som luktar blää så vi ska se vad vi kan göra eller om det är vetrinären som gäller...

Imorgon ska jag jobba,behövs verkligen så nicke måste vara hemma fast vi varken har råd eller vill, men så är det livet.

Hoppas verklinge att toki frisknar till, när vi åkte förut märkte jag va varmt det var ute idag.. och va gärna jag hellre velat vara ute hela dagen med Lucas. men men det kommer fler gånger :)

Mat kanske ska stå på schemat nästa... Finns inte ett skit att laga, men ngt kanske man kan hitta på!!

Puss hej!!

Våren kom, bara kom...

Gråmulet, lite regn men shiit va varmt det var ute. Haha har ju suttit inne hela dagen med Lucas så när jag klev utanför dörren sisådär runt 5 snåret var det ju jätte varmt. Men vart är solen?? Känns inte direkt som det snart är Maj.. brukar det verkligen vara så här dåligt väder i april?

Idag har vi sett på film hela dagen Bilar 4 ggr, Lotta på bråkmakargatan 2 ggr och Emil 1 ggn.. Bäst att på ett sätt njuta lite när han är sjuk,  hur ofta brukar man kunna ligga i soffan båda två, lucas på min arm och somna. Lilla prinsen då, men feber i morse och ingen under dagen utan den kom smygandes tillbaka runt 3 snåret, men hosta och fruktansvärt tjock i halsen är han.. Men antar att det är samma dret som Nicke hade i veckan, jätte ont i halsen och feber! Har inte fått i honom mkt att äta idag, men vem fan vill äta när man är aldeles tjock i halsen ? Inte jag å Lucas iallafall..

Just de jävlar, kom på att jag bokat ombesikningstid i morgon, se om vi kan åka iväg på de, men vill inte dra ut honom i onödan så han blir frisk så han får komma tillbaka och leka med barnen hos dagmamman igen..

Jag och mamma var iväg och simmande förut, simmande en halvtimme och blev 800m känns gött, hade dock 21 points kvar så jag unnande mig en kebab i bröd, tror det är 18 men vågar inte äta ngt mer då har jag lite att spela på.. men känns så bra att man får äta sånt även fall man går ner i vikt, bara man håller sig inom ramen av points varje dag funkar bra för mig iallafall!!

Vabba i morgon med, sen på Onsdag och Torsdag måste jag jobba så då blir de Nicke som får bli hemma, fast han börjat på nytt jobb men 2 ska på kurs på jobbet så behöver vara på plats.,. får hoppas att prinsen frisknar till snart!

Valborg, överskattat tråkig högtid, vaa fan fira att våren är här genom att gå iväg och se på en brasa ?? Finner inte poängen riktigt, men men. Kanske var kul när man va 14 år, söp sig full på folköl och hängde uppe på höjda, haha vilken flopp!!

Älskar Luci Toki <3

Sjukling...

Javisst vet ni, då var det dax igen, Luci toki har blivit sjuk har iofs varit mkt lite sjukdomar denna hösten jämfört med förra året då han var sjuk konstant hela tiden, just nu har han skällande hosta, är hes och har 39 graders feber. Stackaren han hade feberfross förut och bara skakade efter badet. Fick alvedon och den gick ner lite granna iallafall och han ville gå och sova. Nu låter det när han andas som han har slem som går upp och ner i halsen på han, han är inte snorig för fem öre men hostig och feber, antar att snoret kommer senare!
Innan jag fick barn och andra runt omkring mig hade sjuka barn så tänkte man inte så mycket på de, aha dom är sjuka igen. Men sedan jag fick barn så förstår jag verkligen känslan varje gång man har ett sjukt barn, för de första tror man hela tiden att de ska dö, vad det än är, sen känns det som dom alltid kommer vara sjuka hela livet. bara för att dom har feber så mår man skit dåligt, fast feber dock inte över 40 grader är bra för barn och det är deras sätt att hjälpa kroppen att bli friskt. Men det tänker man ju inte på när man är mitt uppe i det. Då vill man bara att dom ska vara friska.

Nicke har ju precis varit sjuk men jätte ont i halsen, slemmig och feber så jag antar att det är de Lucas har åkt på. Får hoppas att han blir bättre snart.

Dagen i Hagfors var mysig men god mat och bra sällskap.. kändes konstigt att varken ha med sig Lucas eller Nicke men då kunde jag busa med Lova så mkt jag bara orkade utan att Lucas blev avundsjuk:D

I morgon då blir det vabba med Lucas och äta piggelin hela dagen, för det får man göra när man är sjuk :)

Gud vad det snurrar runt tankar i mitt huvud, är detta allt? Har så många tankar som jag bara vill få ur mig, men som inte kommer ut, är ju lycklig, JA för det är jag verkligen. Men vaför tänkter man så innehelvete mkt hela tiden, va mkt lättare det sjulle vara om man inte gjorde de, utan man tog dagen som den kommer och that´s it. Men nej nej, tusan tankar som snurrar runt JÄMT!! Lägg ner Anna :D

Laddar för en sömnlös natt .. tack å hej!!







Grattis Mormor!!

Idag fyller mormor år och kusin har namnsdag. Ska upp till hagfors sen, men jag åker själv. Nicke har varit sjuk och hostar fortfarande och Lucas vaknade i morse och är hes och har lite som krupphosta och mormor och morfara har nyss varit sjuka så dumt att smitta ner dom igen ju!

Igår va vi på I2 marten och köpte strumpor haha som vanligt 14 par för 100 och en ballong och mössa till Lucas sen var vi hos pappa hela kvällen och myste med grillat och lite vin !

....nu har Nicke varit nere och köpt mysfrukost så kanske skriver mer sen ..

Heeej..

Kanske ska börja igen?

Jahapp, då var jag här igen... Mycket har hänt sedan sist!
Lucas är 2,5 år världens goaste, trotsigaste, busigaste Lucas är han! Men tur att han är charmig annars hade jag nog blivit tokig..
Jobbar kvar på gamla jobbet gör jag också, och allt flyter på som vanligt. NU iallafall ska jag väl skriva också.
Nicke har varit arbetslös till och från sedan 2008 i december, så det har varit mycket tuffa år men det har gått!
Ska vara glad att man har ett jobb, fast det kan vara pest och pina ibland så måste man försöka tänkta positivt.

Annars då? Jo rå bara bra, inga fler barn planerade då Nicke den tråkmånsen tycker att det räcker med 1 , fast visst skulle man vilja ha ett syskon men får väl nöja sig med att jag har blivit en STOLT MOSTER under denna tiden också, till världens underbaraste lilla Lova. Va dock inte så underbar de första 3 månaderna då hon skrek stackaren som hade ont i magen, hon skrek så mycket så min lilla lilla syster inte var sig själv ett tag, var mycket jobbigt och jag fattar inte hur dom stod ut, men de gjorde dom och nu är hon hur underbar och glad som helst (ibland ialla fall) :P Men alltid när jag ser henne. Sötis..

Ikväll blev det som många andra fredagar, slappning framför teveapparaten med Ramlösa :P Mm smarrans..
Håller för övrigt på med viktväktarna, jag, Marie och Mamma går jätta bra för oss alla 3 faktiskt. Marie leder då hon gått ner 12,4 kg. Jag kommer därefter på 11,5 kg och mamma startk jobbat runt 8 kg :) Så tillsammans har vi alltså gått ner runt 32 kg ! Tycker jag är jätte bra och detta sedan i slutet av Januri, till skillnad för GI som jag prövat förut så får man ju äta allt med detta men i rätt mängd. Hur bra som helst.

Imorgon Lördag bär det av till I2 Marten , gillar den jag. Hoppas att Luci toki vill åka karusell :D
Kanske ska bjuda på en bild på hur prinsen ser ut nu för tiden, stor kille ..







Och lilla Lova :D


De va allt för mig tack å hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0