Jag vet , jag är dålig på att uppdatera just nu....

.... men jag har inte haft någon ork, dagarna bara flyger förbi och det är knappt jag hinner andas :D
Upp, jobba, hämta Lucas, laga mat, lägga Lucas, promenad med vovvsingen, tvätta, damsuga.....och allt vad livet har att erbjuda, men konstigt nog så gillar jag de, uppskattar mera , som för andra är en självklarhet. Och det gillas!
Har idag blivit folk igen, efter att vi natt till måndag var på jobbet och lussefirade för alla distributörer var jag helt slut, var hemma 03.40 och upp igen 05.45 för Lussefirande på dagis, iväg och jobba och när jag kom hem de vanliga, kvart över åtta sa jag till Nicke " Nu orkar jag inge mer " Så sov jag som en stock tills nästa morgon! Och har varit småtrött tills idag! Även förra veckan var jag hemma med magen, och nu nacken. Fan är 23 år och känner mig som 70 , massa skit hela tiden!!
Nu till det positiva! OM 2 DAGAR är jag ledig i 2 veckor, bortsett från jobb på julafton! Men ska bli så gött, jag längtar!
Annars rullar livet på som vanligt, det går magsjuka på dagis så går på tå hela tiden, ett under om vi inte får det alltså!
Men då kan det gärna komma nu, innan jul tack !
Jag har så mycket julkänslor och längtar så mycket, vill att det ska vara nu, sen ut på juldan och MASSA, MASSA mys bara. Ska bli så kul, sen kan snön försvinna och bli plussgrader tack!!

Götet,kvällsvecka och trötthet..

Ja det är verkligen vad som stått i centrum under senaste tiden, herregud jag har nog inte varit inne på datorn på hur längesen som helst, so sorry för det , men så är livet ibland!!
Helgen i göteborg var fantastisk och vi gjorde massor, va på Liseberg där det var svinkallt så vi han inte kolla på så mkt innan vi var tvungen in för värme, så blev en liten barrunda på Liseberg istället och det var mycket trevligt, köpte dock 2 stora tomtar och 3 glöggflaskor som vi konka runt på :P
Resan hem behöver vi inte ens nämna, tåget skulle gått 17.12 och till det hör att vi inte ville annat än att åka hem så vi bara gick och väntade hela söndagen , när vi äntligen sitter på tåget dröjer det ett tag innan vi hör i högtalaren " Ja kära resenärer, vi har ett problem och det är att vi inte har ngra fungerande toaletter på tåget men vi stannar på 2 hållplatser för toabesök, alternativet är att det blir inställt" Men ingen ville ju få det inställt så det var acceptabelt, men vi åkte aldrig och folk längre fram börja gå ur, så en gubbe gick ut och fråga en och då hade dom sagt i högtalarna att det var ngt elfel så det var inställt ändå, nästa tåg gick 19.12 och då skulle man få stå, jag och Nicke arga som biin gick och köpte 2 nya biljetter för att få sitta och sedan vänta 2 timmar på nästa tååg! Jag höll på att dö, men äntligen kom tåget och vi satte oss, efter 4o minuter åter i högtalaren " Gokväll, vi väntar på 4 extra vagnar och det råder fruktansvärt väder uppöver och har ni möjlighet så åk i morgon, detta innebär en stor risk för er och jag vill bara att ni ska veta om de" Om jag fick panik, va fan kunde hända?? Men vi satt kvar och var äntligen i kil 23.10 skulle varit hemma halv 8 med ordinare tåget, och när vi väl kom till bilen som stått vid stationen hela helgen hade det snöa in som faan i den, men vi skratta gott åt det då :)
Veckan annars har varit fullt ös, jobb till 5 hem, laga mat och träna, så har hela veckan sett ut :D
I helgen blir det jätte lugnt..
Nu sitter jag och gör i ordning årets julkort, alltid lika mysigt, fick ju julpynta på måndag kväll när jag tränat klar då vi var borta hela helgen så hann jag ju inte det !!
Ska bjuda på en bild som jag tog till julkortet:

RSS 2.0